Matthew Vaughn regisseert nieuwe Mark Millar-verfilming

Samen met schrijfpartner Jane Goldman heeft hij het scenario al afgerond.

Enige tijd al geeft Mark Millar ons kleine updates over de verfilming van zijn nieuwste stripboek, Secret Service. Tot nu toe was er vooral het verhaal dat er gezocht werd naar een regisseur, en die is nu eindelijk gevonden.

Matthew Vaughn, die ons Kick-Ass bracht, zal de film regisseren. Daarmee heeft de regisseur eindelijk een nieuw project gevonden. In eerste instantie kreeg hij de regie van het vervolg op X-Men: First Class aangeboden, maar hij besloot met het project te stoppen. Vervolgens was hij in de race voor de regie van Star Wars: Episode VII, maar dat werd hem ook niet.

Nu heeft hij dus een nieuwe film gevonden, in het stripboek van Mark MIllar en Dave Gibbons, The Secret Service. De film moet de strip zeer strak volgen, en gaat over een ervaren geheim agent die een jonge protegee introduceert in de schaduwachtige wereld van de inlichtingendiensten.

Vaughn heeft volgens de berichten het scenario samen met zijn schrijfpartner Jane Goldman afgerond. Vaughn en Goldman boekten eerder als succes met het naar het witte doek brengen van een strip van Mark Millar, in de vorm van Kick-Ass.

Fox heeft de rechten op de film in handen, en de opnames moeten al in augustus beginnen. De studio wenst de film in de loop van 2014 in de bioscopen uit te brengen.



NieuwsFilm

meest populair