Twee previews seizoen 3 'Game of Thrones'

Met de titels 'War' en 'The Beast'.

Na de eerste trailer, een dozijn posters en een recap van het vorige seizoen, heeft HBO twee nieuwe teasers, compleet met nieuwe beelden, vrijgegeven van het derde seizoen van Game of Thrones.

In dit seizoen, dat een verfilming is van de eerste helft van het boek A Storm of Swords van fantasyschrijver George R.R. Martin, woedt de strijd om de Iron Throne in alle hevigheid voort. Joffrey Lannister (Jack Gleeson) neemt nog altijd plaats op de troon en wordt nog altijd gehaat door het volk. Zijn bitterste rivaal, Lord Stannis (Stephen Dillane), is verslagen en beschaamd, en is het slachtoffer van de jaloerse tovenares Melisandre (Carice van Houten). De jonge Robb Stark (Richard Madden) heerst nog altijd vanuit het fort Riverrun over het Noorden en maakt plannen om zijn gegijzelde zus uit King’s Landing te bevrijden. Ondertussen is er natuurlijk ook nog Daenerys (Emilia Clarke), die met haar drie draken verder zoekt naar een leger…

Maar afgezien van de strijd die om de Iron Throne plaatsvindt, is er nog een gigantisch leger van barbaren, de Wildlings, dat zich bij de Great Wall aandient. En achter hen een leger van mythische Others, die met een bovennatuurlijk leger van levende doden langzaam oprukken richting het zuiden.

Het seizoen gaat op 31 maart in de Verenigde Staten in première.




NieuwsFilm

meest populair