Miley Cyrus wil Liam Hemsworth niet verliezen

Ze zou als de dood zijn weer alleen te zijn.

Er komen gemengde berichten uit over de relatie tussen Miley Cyrus en Liam Hemsworth. De twee zouden niet langer verloofd zijn, maar een bron van RadarOnline meldt dat Miley vooral niet wil dat Liam definitief uit haar leven verdwijnt.

Volgens bronnen voelt Miley zich eenzaam en is ze als de dood hem definitief te verliezen. ”Dit laat zien hoe onvolwassen Miley nog is, en hoe weinig ervaring ze heeft met relaties. Dat zij degene is die er alles aan doet om samen te blijven met Liam, terwijl hij degene is die alles kapot heeft gemaakt…”

Liam is ondertusen schijnbaar erg close met January Jones, en daar zou Miley erg jaloers op zijn geworden. ”Miley kan een superjaloers meisje zijn en voelt zich waarschijnlijk alsof ze Liam weggejaagd heeft,” vertelde de bron van Radar.

Ze gelooft ook niet dat ze nog iemand anders kan vinden die zo geweldig is als Liam. ”Voor de buitenwereld lijkt Miley een sterke jonge dame maar eigenlijk is ze erg onzeker en gelooft ze niet ooit nog iemand als Liam te vinden.”



NieuwsFilm

meest populair