Sharon Stone wederom aangeklaagd door oud-werkster

Ditmaal iemand die ontslagen werd omdat ze een paar dozen niet kon tillen.

Toen een werkster van Sharon Stone haar rug bezeerde, bleek dat ze niet op sympathie kon rekenen van haar bazin. Stone noemde haar gek en besloot haar vervolgens maar te ontslaan.

Volgens de werkster, die onder de naam Angelica Castillo door het leven gaat, bezeerde ze haar rug toen ze boodschappen uit aan het laden was voor Stone. Castillo zegt dat haar arts haar gezegd had geen zware objecten te mogen tillen, en dat viel slecht bij Stone.

Uit de aanklacht blijkt dat Castillo weigerde de zware dozen op te tillen, waarop Stone haar “gek” en “dom” noemde en haar vervolgens ontsloeg.

Eerder had Stone al problemen met een kinderjuffrouw. De kinderjuffrouw klaagde Stone in mei aan, toen zij haar belachelijk had gemaakt om haar religie. Ook mocht de kinderjuffrouw niet met de kinderen van Stone praten.

Het management van Sharon Stone reageerde als volgt op de rechtszaak: ”Deze aanklacht is bizar en belachelijk. Mevrouw Castillo is nooit ontslagen en er wordt nog altijd door mevrouw Stone voor haar verzekering betaald. We hebben er alle vertrouwen in dat mevrouw Stone deze rechtszaak zal winnen.”



NieuwsFilm

meest populair