Hugh Jackman over zijn rol in 'X-Men: Days of the Future Past'

De rol zal groter zijn dan in First Class.

Bryan Singer heeft het druk met het verzamelen van oude bekenden voor zijn nieuwe film X-Men: Days of the Future Past. De laatste acteur die bevestigde dat hij een rol zal gaan spelen in de film is Hugh Jackman, en hij licht nu een tip van de sluier op rondom zijn rol in de film.

Dat Jackman een rol zou gaan spelen in de film was natuurlijk nauwelijks een verrassing. Hij had bijvoorbeeld ook al een erg leuke cameo in X-Men: First Class. Die was wel erg kort, iets wat hij zelf ook zegt. “I did a three-hour, three-word cameo in the last one. It literally took me three hours," vertelde hij.

Zijn rol in Days of the Future Past zal in elk geval groter zijn dan in de vorige film. "I have been talking to Bryan Singer about doing something in this. There will be more claws in this.”

Days of the Future Past speelt zich deels af in een alternatieve toekomst, waarin mutanten in concentratiekampen wonen. Daarnaast patrouilleren gigantische robots, genaamd Sentinels, door Amerika, en zijn de meeste X-Men opgejaagd en vermoord. In het heden moeten de X-Men de taak op zich nemen een sleutelgebeurtenis die leidt tot deze toekomst te voorkomen.

De film is vanaf 17 juli 2014 in de bioscopen te zien. Bekijk hieronder de cameo van Jackman in First Class.


NieuwsFilm

meest populair