Nieuwe poster 'Man of Steel'!

Superman in de boeien op realistisch en duister affiche.

Enkele weken geleden startte Warner Bros. op een website ter promotie van de Blu-Ray Release van The Dark Knight Rises een soort countdown meter die bij 100% een exclusieve beloning zou gaan prijsgeven van Zack Snyders superheldenfilm Man of Steel. De volle 100% is nu bereikt en de beloning is een nieuw affiche van de Superman reboot.

De onderstaande poster geeft een behoorlijk donkere en realistische sfeer aan, waardoor het een beetje aandoet als een kruising tussen Christopher Nolans Batman trilogie en het grauwe superheldendrama Chronicle (2012). De sfeer van het affiche is te vergelijken met de sfeer die al eerder in de teaser trailer was te zien. Vanaf 14 juli 2013 in de Nederlandse (3D) bioscoop.



In Man of Steel neemt Superman (Henry Cavill, Immortals). het op tegen twee andere overlevenden van de planeet Krypton, de villains General Zod, gespeeld door Michael Shannon, en Zods partner Faora, gespeeld door Antje Traue. Naast Cavill, Shannon en Traue zien we ook Amy Adams, Kevin Costner, Diane Lane, Russell Crowe, Julia Ormond, Harry Lennix, Christopher Meloni en Laurence Fishburne.



NieuwsFilm

meest populair