Crewlid overlijdt op set 'The Lone Ranger'

Nieuwe tegenslag voor de film van Gore Verbinski.

Afgelopen vrijdag is er een crewlid komen te overlijden tijdens de opnames van Disney's The Lone Ranger. Dit gebeurde toen er voorbereidingen getroffen werden voor een onderwateropname. Het is niet duidelijk of het crewlid verdronken is of een hartaanval kreeg. Disney wilde de identiteit van de persoon niet bekendmaken, maar gaf wel onderstaand statement vrij.

“We regretfully confirm that a Lone Ranger crew member has passed away after being taken to a local hospital. Our hearts and thoughts are with his family, friends, and colleagues at this time, and our full support is behind the investigation into the circumstances of this terrible event.”

Vooralsnog lijkt het erop dat de film niet nog meer vertraging op zal lopen door deze tegenslag. Afgelopen juni bleek nog dat het project flinke vertraging op had gelopen en dat het budget daardoor overschreden werd. Dat was al eens een heikel punt voor Disney, dat de stekker bijna uit het project trok toen het bedrag op het prijskaartje te hoog was. Uiteindelijk mocht de film toch gemaakt worden, maar tegen een aanzienlijke budgetvermindering.

In The Lone Ranger speelt Armie Hammer de hoofd- en titelrol, van de Lone Ranger. Hij wordt in zijn gevecht tegen onrecht bijgestaan door zijn assistent Tonto (Johnny Depp). Vanaf 3 juli 2013 in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair