Concept-art en logo voor animatiefilm Frozen van Walt Disney

Een nieuw Disney sprookje, dat volgt na het fraaie Tangled (2010).

Op de website Disney Pixar Fandom zijn nieuwe concept-art en een logo opgedoken van het nieuwe Walt Disney animatie-project Frozen. Disney wil de film al flink wat jaar uitbrengen, maar nu lijkt er daadwerkelijk vaart in te komen nadat het eerder in 2002 en 2010 in de ijskast werd gezet.

Eerder dit jaar werd aangekondigd dat Kristen Bell de stem inspreekt van het hoofdpersonage Anna en dat Idina Menzel haar stem verleend aan The Snow Queen. De releasedatum van de CG animatiefilm is geprikt op 27 november 2013 en Chris Buck (Tarzan, 1999) moet regisseren. Het wordt het eerste Disney sprookje sinds Tangled (2010). De concept-art en het logo:






Het officiële plot van de verfilming van Hans Christian Andersons sprookje The Snow Queen zou als volgt zijn: "In order to stop the spell which has trapped the kingdom in eternal winter, Anna teams up with Kristoff, a mountain man, and goes on a journey to find the Snow Queen, all while encountering Everest-like extremes, mystical creatures and magic."



NieuwsFilm

meest populair