Ryan Gosling en Emma Stone mogelijk weer samen

Regieduo Crazy, Stupid, Love wil ze als oplichters.

Verleden jaar hadden regisseurs Glenn Ficarra en John Requa met de romkom Crazy, Stupid, Love. een grote hit. De samenwerking met de prima cast blijkt zo goed te zijn bevallen dat de mannen wederom een film willen maken met Ryan Gosling en Emma Stone. Het zou volgens Deadline gaan om de film Focus.

In de komedie Focus ontmoet een oplichter (vermoedelijk Gosling) een aantrekkelijke branchegenoot (vermoedelijk Stone). De relatie die ze krijgen wordt echter bemoeilijkt door hun gedrag. Ze zijn namelijk gewend alles bij elkaar te liegen en te stelen. Nadat ze uit elkaar gaan blijven ze elkaar echter veelvuldig tegenkomen.

Stone en Gosling zien we later dit jaar samen in Gangster Squad. Hiernaast heeft Stone dit jaar een rol in The Amazing Spider-Man. Gosling zien we in 2012 ook in The Place Beyond the Pines en Only God Forgives.

Onlangs werd bekend dat de regisseurs Ficarra en Requa, tevens bekend van I Love You Phillip Morris, een film gaan maken met Steve Carell, die uiteraard in Crazy, Stupid, Love te zien was. In de nog titelloze film houdt een groep oudere vrienden een backpacktrip door Europa.



NieuwsFilm

meest populair