Wederom drie nieuwe foto's Riddick 3

Een eng buitenaards wezen, Katee Sackhoff en natuurlijk Vin Diesel zelf.

We zijn ondertussen wel gewend aan de vaste stroom foto's van Riddick 3. Hoofdrolspeler Vin Diesel kan het maar niet laten nieuwe afbeeldingen op zijn Facebook-pagina te plaatsen en vandaag zijn er weer drie nieuwe afbeeldingen om toe te voegen aan het lijstje.



De eerste toont de bek van een buitenaards wezen. Diesel voegde daar dit onderschrift aan toe: "Too focused on the captive, the bounty... Haha... And when they realize what is out there in the dark... it's too late."



Op de tweede foto zien we Katee Sackhoff, met als toevoeging: "Not all Mercs are spineless... in fact some are downright sexy...GRRRR..."



De laatste foto is natuurlijk van Diesel zelf. "These Furyan eyes have seen so much, and yet so much remains unanswered..."

In Riddick 3 wordt Riddick bedrogen door zijn eigen soort en voor dood achtergelaten op een troosteloze planeet. Hij moet daar voor zijn leven vechten en komt er sterker en meedogenlozer uit dan ooit tevoren. Elke huurmoordenaar die vervolgens op zijn pad komt is ten dode opgeschreven.



NieuwsFilm

meest populair