Villain gevonden voor Riddick 3

Vin Diesel neemt het op tegen de slechterik uit Colombiana (2011) en Knight and Day (2010).

Acteur Vin Diesel heeft zijn "nemesis" gevonden. De Spaanse acteur Jordi Mollà is volgens Variety zo goed als zeker aangetrokken om de rol van de voornaamste villain te spelen in Riddick, de derde film in de franchise. In Riddick wordt hoofdpersonage Riddick bedrogen door zijn eigen soort en voor dood achtergelaten op een troosteloze planeet. Hij moet daar voor zijn leven vechten en komt er sterker en meedogenlozer uit dan ooit tevoren. Elke huurmoordenaar die vervolgens op zijn pad komt is ten dode opgeschreven.

Acteur Mollà is bekend van recente rollen in films als Colombiana (2011) en Knight and Day (2010). Ook Katee Sackhoff (Battlestar Galactica, 2003) heeft onlangs getekend voor een rol in Riddick, eerder bekend onder de titel The Chronicles of Riddick: Dead Man.

Eerder waren al acteurs Andreas Apergis, Katee Sackhoff en Bokeem Woodbine en WWE worstelaar Dave Bautista aangetrokken. De sci-fi film van David Twohy en opvolger van Pitch Black (2000) en The Chronicles of Riddick (2004) moet in 2013 in de bioscoop verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair