Riddick 3 krijgt R-rating

Daarnaast nieuw artwork van Vin Diesel's nieuwe Chronicles of Riddick film.

Binnenkort begint de productie van Riddick 3 in Canada, maar voordat het zover mocht zijn moesten er nog een paar dingen vastgesteld worden. Zo moest de studio nog toestemming geven voor de plannen van hoofdrolspeler Vin Diesel, die er een bloederige film van wilde maken. Aangezien dat bijna automatisch leidt tot een R-rating, moest daar nog toestemming voor gegeven worden en nu heeft Diesel laten weten dat dit het geval is.

I am grateful to have Universal in such support of this complex character's journey... not many studios would back an "R" rating. Very cool.

De R-rating betekent dat in Amerika kinderen onder de 17 enkel onder begeleiding van een ouder of volwassen voogd naar de bioscoop mogen. Aangezien dit potentieel een publiek zou kunnen kosten zijn studio’s niet zo happig om er dan veel geld in te steken. Universal blijkt echter genoeg vertrouwen te hebben in de franchise om het toch te doen. Verder werd ook nog onderstaand artwork door Diesel op Facebook geplaatst.



De derde Riddick-film volgt het personage als hij gestrand is op een desolate planeet. Daar is hij omringd door premiejagers die hem maar wat graag dood willen zien, maar dit blijkt precies zijn bedoeling te zijn. Daarnaast is hij nog hard aan het werk om zijn thuisplaneet, Furya te redden.

Er is nog geen releasedatum voor Riddick 3 bekend.



NieuwsFilm

meest populair