Mass Effect film in 2012

De populaire game volgt het voorbeeld van o.a. Dead Space en Dante's Inferno.

Fans van de gamereeks Mass Effect zullen blij zijn, aangezien er nu een anime film onderweg is. Bioware wil er zelfs niet al te lang mee wachten. Na de release van Mass Effect 3 dit jaar begint de productie van een heuze Mass Effect film die dan in 2012 uit moet gaan komen.

Ze werken samen met Funimation in de VS en met T.O. Enteraintment in Japan om het plan uit te voeren. Mass Effect volgt het voorbeeld van games als Dante's Inferno en Dead Space, die ook al hun eigen anime film hebben.

Mass Effect is een action RPG voor de Xbox 360 en de pc. Het spel speelt zich af in het jaar 2183. De speler bestuurt Commander Shepard, een elitesoldaat en officier op het schip SSV Normandy.

Niet lang na de gebeurtenissen in deel 1 wordt in Mass Effect 2 de crew van de SSV Normandy aangevallen door een onbekende vijand. Een groepering genaamd Cerberus probeert te achterhalen wie deze mysterieuze vijanden zijn en of ze in verband kunnen worden gebracht met de Reapers. Shepard moet zich voorbereiden op een gevaarlijke missie met minimale overlevingskansen en kan hier alleen in slagen als hij de slimste, sterkste en meest dodelijke individuen in het sterrenstelsel kan rekruteren.

Hieronder een impressie van de game:



NieuwsFilm

meest populair