Spider-Man reboot voor James Cameron?

De Avatar regisseur geeft zelf antwoord.

De naam van James Cameron stond hoog op de lijst van Sony om een reboot te regisseren van Spider-Man. De regisseur van Avatar heeft er echter geen zin in. Hij vertelde dit tegenover MTV:

"No, no. It's a little bit sloppy seconds, let's face it. I haven't gotten a phone call. I don't expect to — certainly [not] after this interview. But if you're thinking about it, it's sloppy seconds. I'm not interested." (bekijk hier de video)

Cameron heeft dus geen zin in een soort afdankertje, ondanks dat hij in de jaren 90 vergevorderd was met een Spider-Man verfilming. Het lijkt er nu op dat de opvolger van Sam Raimi uit een andere hoek moet komen. Onlangs werden de namen Marc Webb ((500) Days of Summer) Nimród Antal (Predators, 2010) in verband gebracht met de 2012 release.

Een tweede Avatar is waarschijnlijk een logischere keus voor Cameron. Het eerste deel gaat binnen enkele weken hoogstwaarschijnlijk de best verdienende film ooit worden en passeert mogelijk ook de $2 miljard. Op dit moment staat de film op $1,42 miljard wereldwijd.



NieuwsFilm

meest populair