3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Society of the Snow (2023)
Regie: J.A. Bayona | Cast: Enzo Vogrincic, Rafel Federman, Simon Hempe, e.a. | Kijk direct
Vrijdag 13 oktober 1972. De leden van het Uruguayaanse rugbyteam Old Christians Club en hun aanhang zijn met een vliegtuig op weg naar Chili voor een wedstrijd. Onderweg crasht het vliegtuig op een gletsjer in het Andesgebergte. Een deel van de passagiers overleeft de crash. Er volgen 27 afschuwelijke dagen op een sneeuwwitte, ijskoude bergtop met helemaal niets. De overlevenden zitten vast, maar geven niet op.



Puss in Boots: The Last Wish (2022)
Regie: Joel Crawford en Januel Mercado | Cast: Antonio Banderas, Salma Hayek, Florence Pugh, e.a. | Kijk direct
Na heel wat avonturen, met niet altijd een succesvolle afloop, zijn de negen levens van de Gelaarsde Kat onderhand op. Hij kiest nu voor een teruggetrokken bestaan, maar blijkt nog een hoop vijanden te hebben. Zijn laatste hoop is een wensster waarmee hij al zijn oude levens terug zou kunnen krijgen. Daarvoor moet hij een even bizarre als bijzondere reis ondernemen.



Cocaine Bear (2023)
Regie: Elizabeth Banks | Cast: Keri Russell, Margo Martindale, Ray Liotta, e.a. | Kijk direct
Een crimineel dumpt vanuit een vliegtuigje een hele lading cocaïne in een bosgebied. Een zwarte beer eet vervolgens wat van deze drugs en wordt al snel agressief. Nadat de beer een wandelaar doodt, komt een excentrieke groep van politieagenten, criminelen, toeristen en tieners samen om het beest op te sporen en uit te schakelen.



NieuwsFilm

meest populair