Dit is waar de nieuwe Christopher Nolan echt over gaat

Dit is waar de nieuwe Christopher Nolan echt over gaat

Talloze geruchten deden de ronde over de inhoud van de film, van vampieren in de jaren twintig tot een remake van 'Blue Thunder'.

Na het succes van Oppenheimer is de speculatie rondom de nieuwe Christopher Nolan-film alweer in volle gang. Onlangs werd al bekend dat Matt Damon en Tom Holland de hoofdrollen te pakken hebben.

Sindsien doen er veel geruchten de ronde over het verhaal. Zo zou de film volgens Gizmodo een vampierfilm zijn die zich afspeelt in de jaren twintig en meldden bronnen op Reddit dat het gaat om een remake van Blue Thunder.

Helikopteragenten
Dat laatste lijkt nu dicht bij de waarheid te komen. Production Weekly, dat informatie verzamelt over producties in Hollywood, meldt op hun website dat de film gaat "over een stel helikopteragenten in de lucht."

Dat lijkt erg op het verhaal van Blue Thunder. Production Weekly onthult ook dat de twee agenten bestaan uit "een oudere mentor en een jongere hoofdrolspeler." Dat zouden dan de rollen zijn van Damon en Holland.

Geen titel
Of dit allemaal waar is, daar zullen we vast snel achter komen. De nog titelloze film staat gepland voor een release in juli 2026. De productie zou van start moeten gaan in 2025.



Lees ook
Geliefde 'Spider-Man'-acteur gecast in de nieuwe film van Christopher Nolan
De film met een nog onbekende titel heeft een releasedatum van 17 juli 2026.... Lees verder

NieuwsFilm

meest populair