Belangrijke personages in 'Star Trek'-film 'Section 31' onthuld: begin 2025 te streamen

Belangrijke personages in 'Star Trek'-film 'Section 31' onthuld: begin 2025 te streamen

De film met Michelle Yeoh is een spin-off van de populaire serie Star Trek: Discovery.

Afgelopen week verscheen er een eerste poster van Star Trek: Section 31, de nieuwe film die vanaf 24 januari via streaming te zien is.

Star Trek: Section 31 is een spin-off van de populaire reeks Star Trek: Discovery, en volgt het personage Philippa Georgiou (Michelle Yeoh) die een groep buitenbeentjes bij elkaar brengt voor een geheime missie. Paramount heeft nu ook posters uitgebracht van de rest van de cast.

Personages
In het team zitten onder meer bandiet Alok (Omari Hardwick), Star Fleet-kapitein Rachel Garrett (Kacey Rohl) en gedaanteverwisselaar Quasi (Sam Richardson). Sven Ruygrok speelt Fuzz, die zowel een Vulcan als een Romulan kan zijn.

Een vriend van Alok is Zeph (Rob Kazinsky), die een harnas draagt in de strijd. Het laatste lid van het team is Melle (Humberly González). Er is weinig over haar bekend, maar ze zou een Deltan kunnen zijn. Dat is een ras dat anderen heel makkelijk verleidt.

Posters
Zie de nieuwe posters hier. Star Trek: Section 31 verschijnt op 24 januari 2025 op streaming. In Nederland betekent dat waarschijnlijk dat de film via SkyShowtime te zien zal zijn.




NieuwsFilm

meest populair