De nieuwe 'Star Trek'-film verschijnt veel eerder dan je denkt

De nieuwe 'Star Trek'-film verschijnt veel eerder dan je denkt

Paramount kondigt de releasedatum van de nieuwe film aan met een eerste poster.

In juli verscheen de eerste trailer van Star Trek: Section 31, de nieuwe film in de Star Trek-reeks met in de hoofdrol Michelle Yeoh. Nu hebben we eindelijk een releasedatum.

Het is de eerste film in de franchise die direct op streaming te zien zal zijn. Star Trek: Section 31 is namelijk een spin-off van de serie Star Trek: Discovery, waarin Yeoh het personage Philippa Georgiou speelt.

Verhaal
Volgens de officiële synopsis op de website "[sluit] keizer Philippa Georgiou zich aan bij een geheime divisie van Starfleet. Ze moet de Verenigde Federatie van Planeten beschermen, maar moet ook de zonden uit haar verleden onder ogen zien."

Naast Yeoh bestaat de cast uit Omari Hardwick, Kacey Rohl, Sam Richardson, Sven Ruygrok, Robert Kazinsky, Humberly Gonzalez en James Hiroyuki Liao. Miku Martineau speelt een jongere Georgiou in flashbacks.

Releasedatum
Paramount heeft nu aangekondigd dat de film vanaf 24 januari op streamingdiensten te zien zal zijn. In Nederland verschijnt de film waarschijnlijk op SkyShowtime. De studio heeft ook een nieuwe poster vrijgegeven, die je hieronder kunt zien.



NieuwsFilm

meest populair