Netflix pakt vandaag weer groots uit met deze onmisbare thriller

Netflix pakt vandaag weer groots uit met deze onmisbare thriller

De door Sam Raimi geproduceerde horrorfilm 'Don't Move' staat nu op Netflix.

Netflix heeft dit jaar met films als Rebel Ridge en Woman of the Hour al flink wat filmhits gehad. Deze trend wordt vandaag voortgezet met de gloednieuwe horrorfilm Don't Move.

Horrorfilms en thrillers waarin de menselijke zintuigen worden ingeperkt zijn de laatste jaren zeer populair. Denk aan de A Quiet Place-films en de Netflix-film Bird Box. Don't Move lijkt een waardige toevoeging te zijn aan deze nieuwe trend.

Verhaal
Een rouwende vrouw (Kelsey Asbille) in een afgelegen bos ontmoet een moordenaar (Finn Wittrock) die haar injecteert met een verlammingsmiddel.

Wanneer haar lichaam het stapsgewijs opgeeft , begint haar gevecht om te overleven. Ze heeft slechts twintig minuten voordat haar lichaam het volledig begeeft. Daniel Francis en Moray Treadwell spelen bijrollen.

Korte opnames
De opnames van de film vonden plaats in Bulgarije van juni tot juli 2023. Twee dagen voordat de productie ten einde kwam, begon de SAG-AFTRA-staking. Gelukkig ontving de film een interim-overeenkomst om door te gaan met filmen tijdens de staking.


De regie ligt in handen van het duo Brian Netto en Adam Schindler, die bekend zijn van films als Shut In en Delivery: The Beast Within.

Raimi
De legendarische Sam Raimi (Evil Dead-trilogie, Spider-Man-trilogie) produceert de film. Zijn productiehuis Raimi Productions is verantwoordelijk voor recente films als Crawl, 65 en Boy Kills World.


Hij maakte in 2022 ook zijn terugkeer als regisseur met Doctor Strange in the Multiverse of Madness en gaat binnenkort een nieuwe horrorfilm genaamd Send Help regisseren. Je kijkt nu eerst de door hem geproduceerde Don't Move op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair