Bizar vreemde trailer voor fantasyfilm 'Woodwalkers': nu in de bioscoop

Bizar vreemde trailer voor fantasyfilm 'Woodwalkers': nu in de bioscoop

Hij groeide op als een poema en nu is hij een mens: in Woodwalkers gebeurt het.

Het betreft uiteraard een film voor kinderen, maar dat maakt de trailer voor de film Woodwalkers van regisseur Damian John Harper niet per se minder vreemd. We zien heel wat tieners veranderen in dieren, van groot naar klein.

Woodwalkers is een Duitse bioscoopfilm die sinds vorige week in de Nederlandse bioscopen vertoond wordt. De fantasiefilm is gebaseerd op de gelijknamige romanreeks van Katja Brandis.

Vreemd?
In fantasyfilms kan uiteraard van alles. We zien wel vaker mensen veranderen in dieren. Denk maar aan de Harry Potter-films, de vele weerwolffilms of op een andere manier Tusk. Woodwalkers doet het allemaal vrij beschaafd.

In de kinderfilm, in de Nederlandse bioscopen alleen nagesynchroniseerd te zien, lijkt Carag een normale jongen, maar hij heeft een geheim. Carag kan namelijk van gedaante veranderen. Hij is als poema opgegroeid in de bergen, en leven in de mensenwereld vindt hij niet makkelijk. Dan gaat hij naar een school voor 'Woodwalkers'.

Eekhoorn
We zien vele soorten dieren voorbijkomen: een eekhoorn, een bizon, wolven en ga maar door. Bizar vreemd? Het is maar hoe levendig je fantasie is. Als je meer over Woodwalkers wil lezen, dan raden we de recensie aan van onze Dirk Sung van Aalsburg.



NieuwsFilm

meest populair