Volgende spin-off 'John Wick' krijgt een positieve update

Volgende spin-off 'John Wick' krijgt een positieve update

Chad Stahelski geeft positieve update over 'John Wick'-spin-offs en serieontwikkeling.

In een onlangs gegeven interview heeft franchise creator en John Wick-regisseur Chad Staheslki een positieve update gegeven over de spinoff-film. Ook ging hij in op de ontwikkeling van de serie Under the High Table.

In John Wick: Chapter 4 speelt Donnie Yen de rol van de blinde huurmoordenaar Caine. De laatste film was het succesvolst van de vier en heeft wereldwijd meer dan vier miljard opgebracht. In mei van dit jaar werd aangekondigd dat Caine een eigen spin-off film krijgt.

Updates
Stahelski zei dat de spin-off serie al in ontwikkeling is. Ook bevestigde hij dat er momenteel aan het script van de Caine-film wordt gewerkt.

Deze dingen lopen dus naast elkaar, zo zei Stahelski: "Deze projecten lopen allemaal tegelijk. We zijn nu bezig met het opzetten van de Donnie Yen-film. We zitten midden in het schrijfproces."

John Wick
De John-Wick-filmreeks begon in 2004 met Keanu Reeves in de hoofdrol van de gelijknamige huurmoordenaar. De film bracht wereldwijd bijna 90 miljoen dollar op en kreeg drie vervolgen.


De eerste spinoff, Ballerina, staat gepland om uit te komen in 2025. Daarnaast kwam de prequel-miniserie The Continental uit 2023. De film over Caine, die nog geen offciële titel heeft, is de eerste spinoff-film over een bestaand personage.

NieuwsFilm

meest populair