Nicolette van Dam als brunette en zus van Yolanthe Cabau in nieuwe bioscoopfilm

Nicolette van Dam als brunette en zus van Yolanthe Cabau in nieuwe bioscoopfilm

Genieten voor 2 met Nicolette van Dam en Yolanthe Cabau verschijnt eind 2025.

Eerder deze maand werd bekend dat Nicolette van Dam en Yolanthe Cabau samen te zien zullen zijn in de nieuwe Nederlandse film Genieten voor 2. Vandaag hebben we de eerste beelden uit de film, met Nicolette als brunette.

In de film maken we kennis met een ambitieuze carrièrevrouw, gespeeld door Yolanthe. Ze raakt ongepland zwanger, waardoor haar jetsetleven onder druk komt te staan. Toch doet ze er alles aan om er gewoon mee door te gaan.

Yolanthe en Nicolette
De grote vriendin van het personage van Yolanthe wordt gespeeld door Nicolette. Die vriendin heet Sophie. En er valt iets op aan Nicolette. De BNer zien we eigenlijk altijd met haar lange blonde haren. Nu zien we haar echter met bruin haar.

"Van blond naar brunette!" schrijft Nicolette op Instagram "Te gek om de rol van Sophie te spelen en al helemaal een feestje om samen te werken met m'n lieve knappe filmzus Yolanthe." Manlief Bas Smit reageerde knipogend: "Gewoon zo houden vanavond hoor."

Genieten voor 2
Yolanthe gaf ook een reactie: "Leukste lieverd!! Zo gezellig!!". En Maik de Boer grapte: "Ik ga stuk en dacht dat je Holly was haha." Eind volgend jaar zie je de brunettes in Genieten voor 2 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair