Dakota Johnson over haar beroemde naaktscène: "Het was heet maar op de verkeerde manier"

Dakota Johnson over haar beroemde naaktscène: "Het was heet maar op de verkeerde manier"

De actrice heeft niet bepaald kunnen genieten van haar spannende 'Fifty Shades'-scènes.

Dakota Johnson heeft al de nodige films gemaakt, maar een van haar bekendste werken zal ongetwijfeld altijd de Fifty Shades-franchise blijven. Hiervoor moest ze de nodige pikante scènes opnemen, maar daar heeft ze lang niet altijd van genoten.

Het eerste deel, genaamd Fifty Shades of Grey, verscheen alweer bijna 10 jaar geleden, in 2015 om precies te zijn. Hierin is Johnson te zien als de studente Anastasia Steele, wier leven op zijn kop komt te staan wanneer zij in contact komt met de 27-jarige miljardair Christian Grey (Jamie Dornan).

Intens
Anastasia mag Grey interviewen, maar de twee voelen zich tot elkaar aangetrokken. Grey wil een relatie, maar dan enkel en alleen op zijn voorwaarden. Dat gebeurt al snel en Anastasia komt erachter dat het geen normale doorsnee relatie is...

Johnson, die tijdens de opnames van de eerste film 25 jaar oud was, moest de nodige keren uit de kleren. Zo moest ze vaak naakt gaan op de filmset en scènes opnemen die lang niet altijd makkelijk waren.

Minder plezierig
De actrice liet zich er al eerder over uit: "Het was voor mij zelf niet plezierig of 'sexy'. Ja, het was heet, maar niet op een opwindende of sensuele manier. Het was gewoon warm, plakkerig en niet erg comfortabel".



Toch sluit de actrice niet uit dat ze nooit meer naakt zal gaan: "Zal ik nog seksscènes opnemen wanneer ik ouder wordt? Ik weet het niet, maar dan zal ik wel weer uit de kleren gaan. Want laten we nu eerlijk zijn, wie heeft nu seks met kleren aan? Dat komt gewoon bijna nooit voor".

Ook interessant
Charlotte Gainsbourg over haar beroemde naaktscène: "Het was een vernedering"
Lars Von Trier. Je moet ervan houden. De Deense regisseur, die zich vorig jaar heel wat minder geliefd maakte met een choquerende opmerking, maakt altijd provocerende...[Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair