Emily Blunt onthult dat haar doorbraak in Hollywood geen briljante auditie was

Emily Blunt onthult dat haar doorbraak in Hollywood geen briljante auditie was

Emily Blunt's zenuwachtige auditie voor The Devil Wears Prada leidde tot doorbraak en romance.

De Britse Emily Blunt lijkt met open armen ontvangen in Hollywood, maar toch kwam haar doorbraak in Amerika er niet zomaar.

Emily vertelde hier in een podcast van The Hollywood Reporter dat zij een auditie had voor The Devil Wears Prada. Die afspraak was erg kort op een vliegtuig dat zij moest halen. Ze was daar extreem zenuwachtig onder, want die vlucht mocht zij niet missen.

Stijf van de zenuwen
De 41-jarige actrice was bij het uitbrengen van die film in 2006 net 23 jaar oud. Ze zei: "Misschien scheelde het dat ik stijf stond van de zenuwen. Onder tijdsdruk was ik behoorlijk opgefokt, wat hielp om die wanhoop van dat personage uit te kunnen beelden."

Die komedie met Meryl Streep, Anne Hathaway en Stanley Tucci werd erg goed ontvangen en is inmiddels een klassieker. Voor Emily werd het gemakkelijker om uit rollen te kiezen. Recente films van haar zijn A Quiet Place, Oppenheimer en The Fall Guy.

Verliefde stelletjes
Daarnaast zorgde die film ook voor een man voor haar en haar zus. Stanley Tucci en haar zus werden verliefd op elkaar, terwijl John Krasinski voor Emily viel door het kijken naar die ene komedie - wel 72 keer. Het stel vertelt meer in de YouTube-video van BBC bij The Graham Norton Show.



NieuwsFilm

meest populair