Kinderen van P. Diddy komen met gezamenlijke boodschap na aanklacht tegen de rapper

Kinderen van P. Diddy komen met gezamenlijke boodschap na aanklacht tegen de rapper

De kinderen van Sean P. Diddy Combs steunen hem ondanks de vele rechtszaken tegen hem.

Sean P. Diddy Combs wacht een lange tijd in de rechtszaal nu meer dan 100 rechtszaken tegen hem worden opgebouwd. Hij wordt verdacht van fraude, geweld en het faciliteren van en meedoen aan seksueel misbruik op welke manier dan ook.

Temidden van dit alles moeten zijn kinderen zonder hem verder. Zij plaatsten onlangs een gezamenlijke boodschap op Instagram. Het bericht bij zijn zoon Quincy wierp een kijk in hun leven na de aanklacht tegen de rapper.

Volledig verwoest
Ze schreven: "Afgelopen maand heeft onze familie verwoest. Velen hebben ons en hem veroordeeld op basis van beschuldigingen, samenzwering en onheuse verhalen die compleet absurd werden op social media."

Ze vervolgden: "We staan verenigd en steunen jou bij elke stap die je doet. We houden vast aan de waarheid en weten dat dat boven zal komen. Niets zal de kracht van de familie breken. We missen jou en houden van jou, pap."

Blijvende steun
Diddy heeft 7 kinderen bij 4 vrouwen: Quincy is 33, Justin 30, Christian 26, Chance 18, D'Lila en Jessie 17 en Love 1 jaar oud. Meer over het gezin staat hier in het artikel van People.




NieuwsFilm

meest populair