P. Diddy wordt opnieuw beschuldigd van verschrikkelijke misdaad

P. Diddy wordt opnieuw beschuldigd van verschrikkelijke misdaad

De gevallen muziekproducent lijkt een 13 jarig meisje samen met twee andere beroemdheden verkracht te hebben.

Nog geen week geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over P. Diddy. De rapper en muziekproducent liet toen eindelijk even van zich horen, dat terwijl hij door meer dan 100 mensen wordt beschuldigd van seksueel misbruik. Daar blijft het niet bij.

P Diddy, wiens echte naam Sean Combs is, is nu opnieuw aangeklaagd. Er zijn inmiddels zeker vijf nieuwe aanklachten van aanranding of verkrachting ingediend. Het betreft twee mannen en drie vrouwen. De incidenten zouden plaats hebben gevonden tussen 2000 en 2022.

Choquerend
Het meest choquerende verhaal is ongetwijfeld dat van een vrouw (zij wil niet bij naam genoemd worden) die beweert te zijn verkracht door Diddy toen zij pas 13 jaar oud was. Deze vrouw, die inmiddels 37 is, zegt dat dit gebeurde op een afterparty van de MTV Video Music Awards.

Volgens de vrouw zouden twee andere beroemdheden Diddy geholpen hebben haar in zijn kamer te krijgen. Zo zegt zij dat zij zich duizelig en licht in het hoofd voelde. Toen zij besloot even uit te gaan rusten in een lege slaapkamer, kwam Diddy met twee bekendheden binnen.

Verhaal
Zo staat er o.a. in de aanklacht dat Combs, samen met een man en vrouw, het meisje vast zouden hebben gegrepen, uitgekleed en verkracht hebben. Het vermeende slachtoffer zou achteraf erin geslaagd zijn om te ontsnappen.



NieuwsFilm

meest populair