Emilia Clarke was geschokt hoe Jason Momoa omging met intieme scène in 'Game of Thrones'

Emilia Clarke was geschokt hoe Jason Momoa omging met intieme scène in 'Game of Thrones'

De actrice was aangenaam verrast met haar collega, die alles deed om haar op haar gemak te laten voelen.

Emilia Clarke werd op jonge leeftijd al wereldberoemd dankzij de uiterst populaire Game of Thrones-serie. Toch was dit lang niet altijd even makkelijk, maar gelukkig kon de actrice rekenen op de steun van haar collega Jason Momoa.

In Game of Thrones is Clarke te zien als Daenerys Targaryen. In het eerste seizoen maakt zij minder leuke dingen mee, wanneer zij wordt uitgehuwelijkt aan de krijger Khal Drogo (Momoa), die haar dan seksueel misbruikt.

Steun
Dit was geen makkelijke scène voor Clarke om op te nemen, maar Momoa deed zijn uiterste best om de actrice op haar gemak te laten voelen. Hij wilde haar aan het lachen maken, en slaagde daar behoorlijk in.

Zo zei Clarke al eerder: "Wanneer je naakt moet gaan, moet je je edele delen bedekken. Normaal gesproken is hier een speciale stof voor, maar Jason ging voor een roze pluizige sok. Hij wilde het allemaal luchtiger maken en hielp mij door middel van zijn humor".

Reactie
Momoa liet zich er ook over uit: "Het ging om een intense scène, maar ik probeerde zo gek mogelijk te doen in de hoop Emilia te kunnen laten lachten. Gelukkig slaagde ik daarin. Zij probeerde namelijk serieus te blijven, maar brak elke keer weer in lachen uit. Missie geslaagd dus!".



Ook interessant
Emilia Clarke over haar beroemde naaktscène: "Ik werd bijna gedwongen uit de kleren te gaan"
Vorige week kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Jennifer Lawrence, die uit de kleren ging voor Red Sparrow. Daarover lees je hier meer. Deze keer is Emilia Clarke aan de beurt, die niet...[Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair