Eerste foto uit de 'Peaky Blinders'-film van Netflix

Eerste foto uit de 'Peaky Blinders'-film van Netflix

Cillian Murphy lijkt nog maar een keer terug te keren als Thomas Shelby voor de eerste film na zes populaire seizoenen.

Cillian Murphy won nog niet zo heel lang geleden een Oscar voor zijn glansrol in Oppenheimer, maar zijn fans kijken nu alweer uit naar zijn nieuwe Peaky Blinders-film. Hier is nu een nieuwe foto van opgedoken.

Heel erg gek is het niet dat miljoenen cinefielen hier niet op kunnen wachten. Peaky Blinders is een onwijs populaire serie waarin Murphy te zien is als Thomas Shelby. Zes seizoenen speelde hij de hoofdrol, maar nu gaat het om een film.

Wat te verwachten
Naar verluidt zal de blockbuster een punt zetten achter het hele Peaky Blinders-verhaal. De film, die op Netflix te zien zal zijn, speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog en wordt geregisseerd door Steven Knight.

Bekende gezichten zoals Stephen Graham (Hayden Stagg), Sophie Rundle (Ada Shelby) en Ned Dennehy (Charlie Strong) keren terug, maar er zijn ook grote nieuwkomers zoals Barry Keoghan, Rebecca Ferguson, Tim Roth en Jay Lycurgo.

Foto
De streaminggigant deelde de eerste twee foto's van de Peaky Blinders film op X (het voormalige Twitter). Op een kiekje zien we Murphy samen met Knight, op de andere zien we de acteur in zijn misschien wel bekendste en geliefdste rol. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.



NieuwsFilm

meest populair