'Saltburn'-ster sluit zich aan bij Cillian Murphy voor de epische 'Peaky Blinders'-film

'Saltburn'-ster sluit zich aan bij Cillian Murphy voor de epische 'Peaky Blinders'-film

Netflix' langverwachte 'Peaky Blinders'-film breidt de cast uit met Barry Keoghan.

De langverwachte Peaky Blinders-film van Netflix blijft zijn cast verder uitbreiden. Nadat Cillian Murphy en Rebecca Ferguson eerder al bevestigd werden, is nu de veelgeprezen Saltburn-ster Barry Keoghan aan boord gehaald.

De nieuwe gangsterfilm zal geregisseerd worden door Tom Harper (Heart of Stone), die eerder al enkele afleveringen van de populaire Netflix-serie met Cillian Murphy regisseerde.

WO II-verhaal
Cillian Murphy zal opnieuw zijn befaamde rol van Tommy Shelby innemen in de Netflix-film. Welke personages Keoghan en Ferguson zullen spelen wordt tot nu toe geheim gehouden.

Ook over de plotdetails wordt bijzonder weinig gedeeld tot nu toe. Wel heeft de maker van de serie en schrijver van de film, Steven Knight, onthuld dat de film zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Populaire acteur
De Ierse acteur Barry Keoghan is een van de heetste Hollywoodacteurs van dit moment. Na zijn Oscarnominatie voor zijn rol in The Banshees of Inisherin uit 2022, ontving hij ook een Golden Globe- en BAFTA-nominatie voor Beste Acteur in Saltburn.



Ook is hij bekend geworden van rollen in The Green Knight, The Batman en Eternals. De verwachting is dat hij de rol van Joker opnieuw zal gaan spelen in The Batman: Part II.

Planning
De planning is om in september van dit jaar te starten met de opnames van Peaky Blinders-film. De razendpopulaire serie met Tommy Shelby is momenteel nog te zien op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair