Een van de grootste bioscoophits uit 2023 knalt de hitlijsten van Netflix binnen

Een van de grootste bioscoophits uit 2023 knalt de hitlijsten van Netflix binnen

Na Barbie was The Super Mario Bros. Movie een dikke hit aan de box office.

Het lijkt alweer even geleden dat Oppenheimer en Barbie de bioscoopzalen vol wisten te krijgen. Gezamenlijk werd er ruim $2,4 miljard omzet gedraaid aan de wereldwijde box office. Vlak daarvoor was The Super Mario Bros. Movie al de eerste miljardenfilm van 2023.

The Super Mario Bros. Movie is geregisseerd door Aaron Horvath en Michael Jelenic en wordt door Netflix omschreven met woorden als "Nostalgisch" en "Fantasierijk". In de Engelstalige versie hoor je stemmen van onder andere Chris Pratt, Anya Taylor-Joy, Charlie Day, Jack Black, Keegan-Michael Key en Seth Rogen.

Prima ontvangen
Met een Tomatometerscore van 59 procent is de animatiefilm net aan 'rotten'. De publieksscore doet het een stuk beter: de Popcornmeter staat op een indrukwekkende 95 procent.

"Hoewel het lang niet zo spannend is als het wegtikken van een schildpad met 128 levens, is The Super Mario Bros. Movie een kleurrijk, zij het dun uitgewerkt, geanimeerd avontuur met ongeveer evenveel Nintendo's als Nintendon'ts," luidt de kritische Critics Consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Als je The Super Mario Bros. Movie graag wilt zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Nadat twee dappere loodgieters magisch zijn geteleporteerd van Brooklyn naar het Paddenstoelenrijk, nemen ze het met een prinses op tegen een tirannieke, vuurspuwende schildpad.

NieuwsFilm

meest populair