Deze DC-acteur had bijna een grote rol te pakken in 'Guardians of the Galaxy'

Deze DC-acteur had bijna een grote rol te pakken in 'Guardians of the Galaxy'

James Gunn vertelt dat hij al heel lang met de acteur wilde samenwerken.

Regisseur James Gunn staat erom bekend dat hij graag met dezelfde mensen samenwerkt. De filmmaker werd bekend met de Guardians of the Galaxy-trilogie voor Marvel en nu is het hoofd van DC Studios.

Er is nu overlap tussen de twee franchises wat betreft acteurs. Zo spelen Sean Gunn en Nathan Fillion, die beiden te zien waren in Guardians, allebei een rol in de nieuwe Superman.

Aaron Pierre
Maar ook acteurs die het niet tot een filmrol haalden, worden door Gunn teruggebracht. Hij heeft namelijk nu onthuld dat Aaron Pierre, de ster uit Rebel Ridge die onlangs werd gecast als Green Lantern, bijna een rol had bemachtigd in Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Het gaat om de rol van Adam Warlock, die uiteindelijk werd gespeeld door Will Poulter. "Hij is een geweldige acteur," aldus Gunn over Pierre. "[Hij] is iemand met wie ik al heel lang wilde samenwerken."

Lanterns
Pierre speelt de Green Lantern John Stewart in een aankomende serie op HBO Max genaamd Lanterns. Zijn tegenpool daarin is Kyle Chandler, die de rol van Hal Jordan op zich neemt. De serie gaat over een mysterie op het Amerikaanse platteland.



NieuwsFilm

meest populair