Beleef het hartverscheurende avontuur in 'The Children's Train' op Netflix

Beleef het hartverscheurende avontuur in 'The Children's Train' op Netflix

Netflix-drama 'The Children's Train' toont armoede en veerkracht in naoorlogs Italië door kinderogen.

Ook voor Italianen is de Tweede Wereldoorlog en de nasleep daarvan een populair filmonderwerp. Het nieuwe Netflix-drama The Children's Train biedt een inzicht in een door oorlog getekend Italië en verkent thema's als armoede en veerkracht door de ogen van een jonge Italiaanse jongen.

Gebaseerd op de bestseller van Viola Ardone, Il Treno Dei Bambini, volgt de film het leven van Amerigo Speranza, een zevenjarige jongen die aan een buitengewone reis begint. Het boek is gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen, wat het nog indrukwekkender maakt.

Bijzondere reis
Het officiële plot luidt: "Aan het eind van de jaren 40 in Italië neemt een moeder de moeilijke beslissing om haar zoon naar het noorden te sturen, waar hij ontdekt hoe een leven zonder armoede eruitziet."

De film heeft een Italiaanse sterrencast met onder meer Barbara Ronchi, Serena Rossi, Stefano Accorsi (Italian Race) en Christian Cervone. Onder leiding van regisseur Cristina Comencini belooft het een emotionele film en aangrijpende reis te worden.

Première in december
Deze hartverwarmende film is nog voor het begin van de feestdagen, om precies te zijn vanaf 4 december, te zien op Netflix. Bekijk de trailer hieronder.



NieuwsFilm

meest populair