Prachtige actrice uit nieuwe hit op Disney+ krijgt kritiek na té opvallende naaktscène

Prachtige actrice uit nieuwe hit op Disney+ krijgt kritiek na té opvallende naaktscène

De stomende serie verscheen onlangs met grote namen als David Tennant en Danny Dyer...

Vanaf deze week kan je de nieuwe dramaserie Rivals bekijken op Disney+ en een van de hoofdrolspeelsters is Emily Atack in de rol van Sarah Stratton. De eerste aflevering is meteen al berucht.

Het verhaal is gebaseerd op een vrij gestroomlijnde roman van Jilly Cooper, waarin Stratton de vrouw van de plaatsvervangende premier is, en begint met een pikante scène waarin Atack volledig naakt is.

Familie wel gewaarschuwd
Zelf noemde de actrice dit "bevrijdend" en ze had ook een boodschap voor de gebruikelijke preutse critici die dit natuurlijk weer niet vinden kunnen: "Er blijven altijd mensen die een negatief verhaal proberen te spinnen over wat je doet, want ik ben een vrouw. Maar ik ben ook precies waar ik moet zijn".

"Ik ben op het werk, een besloten set, ik speel een rol, ik voel me erg op mijn gemak en we hebben intimiteitscoördinatoren. Ik kan het goed vinden met de regisseur, de crew, de cast en ben erg blij. Het zijn de personages van andere mensen die je niet moet verdraaien tot een groteske negativiteit".

Ontvangst is zeer goed
De show is tot nu toe enorm populair en heeft zelfs een verbluffende gemiddelde score van 94 procent op Rotten Tomatoes. Online noemen mensen het 'de meest sexy show' tot nu toe' en een 'bonkbuster'.




NieuwsFilm

meest populair