Stephen King-boek wordt grote fantasyserie, bioscoophit nu op Netflix en Prime Video pakt uit

Stephen King-boek wordt grote fantasyserie, bioscoophit nu op Netflix en Prime Video pakt uit

Like a Dragon: Yakuza, Fairy Tale en De Mooiste Dag. Dit is het nieuws op SerieTotaal.

Een stevige nieuwe verfilming vol geweld op Prime Video, een geliefd boek van Stephen King dat een grote fantasy-serie wordt en deze Nederlandse bioscoophit kijk je nu exclusief op Netflix. Dat, en meer, domineerde het nieuws de laatste dagen op SerieTotaal.

Stevige nieuwe verfilming vol geweld start vandaag op Prime Video
Liefhebbers van spannende misdaadseries kunnen hun hart ophalen met Like a Dragon: Yakuza. Deze nieuwe verfilming neemt je mee in de duistere wereld van de Japanse Yakuza.

Maar wat moet je weten voordat je aan deze spectaculaire serie begint? Op SerieTotaal stelden we de vijf vragen die je beantwoord wilt hebben!

Geliefd boek van Stephen King wordt grote fantasy-serie
A24 heeft de filmrechten bemachtigd van Stephen Kings duistere fantasy-bestseller Fairy Tale. Opvallend is dat het boek niet langer als film wordt verfilmd, maar als een tiendelige miniserie.

Het verhaal gaat over een 17-jarige jongen genaamd Charlie Reade. Charlie erft de sleutels van een portaal dat leidt naar een angstaanjagende wereld waar de ultieme strijd tussen goed en kwaad wordt uitgevochten.

Nederlandse bioscoophit kijk je vanaf vandaag exclusief op Netflix
Heb je de komediefilm De Mooiste Dag gemist in de bioscoop, maar wou je hem eigenlijk toch wel zien? Goed nieuws: op 18 oktober verscheen de film op Netflix, dus je kunt hem vanaf nu gewoon thuis vanaf de bank kijken.

De Mooiste Dag is een Nederlandse comedy uit 2024, geregisseerd door Appie Boudellah. Hij was eerder schrijver voor de films F*ck de liefde, Just Say Yes en Fashion Chicks.

Ben je dol op series? Op SerieTotaal houden we je op de hoogte van het belangrijkste serienieuws en bieden we je flink wat kijktips op de verschillende streamingdiensten, zowel series als films.

NieuwsFilm

meest populair