Deze nieuwe Netflix-film is de best ontvangen Netflix Originals van 2024

Deze nieuwe Netflix-film is de best ontvangen Netflix Originals van 2024

Anna Kendrick weet meteen hoge ogen te gooien met haar sterke regiedebuut.

Netflix brengt elk jaar weer de nodige films en series uit. Soms pakt dit goed uit, andere keren iets minder. Woman of the Hour hoort echter bij de grote successen van de streaminggigant en is zelfs de best ontvangen Netflix Original van dit jaar.

Deze misdaadfilm, van en met Anna Kendrick, is gebaseerd op een bizar en waargebeurd verhaal, over seriemoordenaar Rodney Alcala, die plotseling in een tv-programma verscheen. In de jaren zeventig nam hij deel aan 'The Dating Game', terwijl hij op dat moment op de FBI's lijst van de 10 meest gezochte criminelen stond.

Film
In de film maken we kennis met een knappe en grappige vrijgezel, die door Cheryl (Kendrick) gekozen wordt boven twee andere mannen. Hij wint op deze manier de show.

Samen mag ze met deze man op reis, maar al snel begint ze hem griezelig te vinden. Langzaam maar zeker komt ze achter zijn ware identiteit. Vanaf dat moment beginnen de problemen zich op te stapelen...

Ontvangst
Kendricks regiedebuut wordt sterk onthaald. Woman of the Hour scoort mooie cijfers, zoals maar liefst een 92% Rotten Tomatoes score. Netflix kocht de rechten van de film op het Toronto Film Festival voor 11 miljoen dollar, maar dit pakt dus gigantisch goed uit voor de streamingdienst.



De film is pas net slechts een paar dagen te zien op Netflix, maar mag zich nu al de best onthaalde Netflix-original van het jaar noemen. Mis deze dus niet!

NieuwsFilm

meest populair