Katja Schuurman zet Netflix in een keer helemaal op zijn kop met intieme bioscoopfilm

Katja Schuurman zet Netflix in een keer helemaal op zijn kop met intieme bioscoopfilm

De Nederlandse actrice Katja Schuurman heeft weer een hit op Netflix.

In één klap weet een recente bioscoopfilm met Katja Schuurman de eerste plek te bemachtigen van de Netflix Top 10. De komedie De Mooiste Dag ging het sterk ontvangen drama Ordinary Angels voorbij en zal wel even bovenaan de lijst staan.

De Mooiste Dag verscheen in juni in de Nederlandse bioscoopzalen en werd geregisseerd door Appie Boudellah. Netflix omschrijft de film met woorden als "Bitterzoet" en "Intiem". Andere rollen zijn gespeeld door Hajo Bruins, Frank Lammers, Daphne Deckers en Isa Hoes.

Matig ontvangen
De Nederlandse pers had weinig sterren over voor de komedie. FilmTotaal-recensent Aram Isaac kwam tot slechts één ster en schreef onder meer:

"Van het gerecyclede scenario tot het ogenschijnlijke excuus voor een lekkere vakantie voor cast en crew. De Mooiste Dag bevestigt opnieuw het waardeoordeel van critici over Nedercinema. Het stereotype wordt dus opnieuw niet doorbroken."

Nu op Netflix
Als je De Mooiste Dag toch graag even mee wilt pakken, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Na het verlies van zijn vrouw realiseert Wim hun levenslange droom om een hotel te beginnen. Wanneer hij een nieuwe assistent aanneemt, weet hij niet dat zij een verleden delen.

Lees ook
Katja Schuurman baart opzien tijdens première 'De Mannenmakers'
De Nederlandse actrice komt in weinig verhullend outfit de rode loper op.... Lees verder

NieuwsFilm

meest populair