3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

His Three Daughters (2024)
Regie: Azazel Jacobs | Cast: Natasha Lyonne, Elizabeth Olsen, Carrie Coon, e.a. | Kijk direct
Katie, Christina en halfzus Rachel hebben elkaar al lang niet meer gezien en komen nu bij elkaar in het appartement van hun vader die op sterven ligt. Katie is een echte controlfreak en botst al snel met beroepsblower Rachel, die reeds een jaar de zorg heeft gedragen voor haar vader en daar nu wel even klaar mee is. Yogazus Christina probeert ondertussen de vrede tussen de drie te bewaren. En dan moeten ze ook nog over hun vader waken.



Disturbia (2007)
Regie: D.J. Caruso | Cast: Shia LaBeouf, David Morse, Carrie-Anne Moss, e.a. | Kijk direct
Na de dood van zijn vader belandt tiener Kale diep in de problemen. Zijn moeder legt hem huisarrest op en verbiedt hem om te gamen of televisie te kijken. Om de tijd te doden, begint Kale zijn buren te begluren met een verrekijker. Zijn voyeurisme leidt tot een verschrikkelijke ontdekking: Kale vermoedt dat een van zijn buren een seriemoordenaar is. Helaas geloven alleen zijn vrienden hem.



Guillermo del Toro's Pinocchio (2022)
Regie: Guillermo del Toro en Mark Gustafson | Cast: Gregory Mann, Ewan McGregor, Ron Perlman, e.a. | Kijk direct
In de nasleep van de Eerste Wereldoorlog, snijdt de eenzame Geppetto, die zijn enige zoon is verloren, uit hout een nieuwe metgezel. Door een vleugje magie komt deze pop tot leven. Geppetto geeft hem de naam Pinocchio. Al snel zorgt Pinocchio voor problemen, want hij is behoorlijk stout. De jongen worstelt met het vinden van de ware betekenis van het leven.



NieuwsFilm

meest populair