Prachtige beelden uit de nieuwe 'The Lord of the Rings'-film 'The War of the Rohirrim'

Prachtige beelden uit de nieuwe 'The Lord of the Rings'-film 'The War of the Rohirrim'

Het is erg mooi om te zien hoe al deze personages tot leven werden gebracht.

Later dit jaar kunnen we eindelijk weer terugkeren naar de geweldige Lord of the Rings-wereld van J.R.R. Tolkien. Over niet al te lang verschijnt namelijk de veelbelovende animatiefilm Lord of the Rings: The War of the Rohirrim. Hier zijn nu weer nieuwe beelden van verschenen.

Het gaat hier om een prequel, die zich ongeveer 200 jaar voor de geliefde trilogie van Peter Jackson afspeelt. Centraal in de animatiefilm staat het gevecht van Helm Hammerhand, wellicht de bekendste koning van Rohan. Hij moet het opnemen tegen het leger van de Dunlendings.

Groots
Wat volgt is een groot gevecht. Het bekende bolwerk Helm's Deep werd na de oorlog dan ook naar de koning vernoemd, ter ere en herinnering aan hem. Jackson is wederom betrokken bij het project, maar de regie zelf is in handen van Kenji Kamiyama, o.a. bekend van Blade Runner: Black Lotus.

De filmmaker stond er natuurlijk niet alleen voor. Hij had een groots team van artiesten om hem heen staan, die dit verhaal op een prachtige manier tot leven hebben gebracht. In de onderstaande video zien we hoe kunstenaars inspiratie opdeden uit de boeken en zo met hun creaties kwamen.

Filmpje
The War of the Rohirrim moet vanaf 12 december in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. We hoeven dus niet lang meer te wachten, maar tot die tijd zullen we het moeten doen met de nieuwe clip hieronder.



Ook interessant
De 'Lord of the Rings'-film over Gollum wordt slechts één film, maar er komt ook een andere
Als je een beetje het filmnieuws volgt, is de kans groot dat je hebt gehoord dat er een nieuwe live-action Lord of the Rings-film uitkomt, genaamd The Hunt for Gollum. Het blijft echter...[Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair