'Paddington'- en 'Wonka'-regisseur maakt film over iconisch Disney-personage

'Paddington'- en 'Wonka'-regisseur maakt film over iconisch Disney-personage

Het script van de film wordt geschreven door 'Paddington 2'-scenaristen Simon Farnaby en Jon Croker.

Paul King blijft in de wereld van het wonderlijke. Na Wonka waagt de regisseur van de eerste twee Paddington-films zich aan een geheel nieuw project, ditmaal voor Disney.

De film gaat over Prince Charming, de prins op het witte paard die voorkomt in veel sprookjes en Disney-films zoals Snow White. Hij is nog het meest bekend van Cinderella.

Live-action
Er is nog weinig over het verhaal bekend, behalve dat het scenario wordt geschreven door Simon Farnaby en Jon Croker (Paddington 2). Verwacht wordt dat de film live-action is.

In Kenneth Branaghs Cinderella uit 2015 werd Prince Charming gespeeld door Richard Madden (vooral bekend van Game of Thrones). Hij speelde de rol tegenover Lily James als Cinderella.

Shrek
Een ander bekende verschijning van Prince Charming is in de animatiefilm Shrek 2. Daarin wordt hij afgeschilderd als arrogante ridder en speelt hij de rol van slechterik.


We weten nog niet wat voor Prince Charming we in de nieuwe film kunnen verwachten. Omdat het een Disney-film is, lijkt het waarschijnlijk dat hij meer lijkt op de versie van Madden.

NieuwsFilm

meest populair