Christopher Abbott transformeert naar een afschuwelijk monster in de officiële trailer van 'Wolf Man'

Christopher Abbott transformeert naar een afschuwelijk monster in de officiële trailer van 'Wolf Man'

Het begin van de wedergeboorte van een klassiek en geliefd filmmonster

Blumhouse heeft de eerste officiële trailer uitgebracht voor Leigh Whannells aankomende horrorremake Wolf Man, die laat zien dat het platteland niet zo vredig is als het op het eerste gezicht lijkt.

De horrorfilm volgt Blake (Christoper Abbott), een echtgenoot en vader die zijn afgelegen ouderlijk huis in het landelijke Oregon erft en hier met zijn gezin naartoe rijdt om een pauze te nemen van de grote stad.

Een wanhopige ontsnapping
Als het gezin in het donker het afgelegen huis nadert, worden ze aangevallen door een onzichtbaar dier en barricaderen ze zichzelf in een wanhopige ontsnapping in het huis.

De trailer begint met het gezin dat net een auto-ongeluk heeft gehad en moet rennen naar de voordeur van het verlaten huis, omdat ze achtervolgd worden door een grommend gevaar in het holst van de nacht.

Een wolf in schaapskleren
Binnen blijkt dat Blake niet zonder krasje het huis binnen is gekomen. Zijn wonden raken geïnfecteerd en al snel begint de man te transformeren in een gevaarlijk monster met klauwen dat niet meer in staat is om te communiceren met zijn vrouw (Julia Garner).



In de laatste momenten van de trailer is een beestachtige Abbott zelfs kort te zien als de titulaire Wolf Man, terwijl hij uithaalt naar zijn vrouw, die wanhopig probeert te vluchten in een gammele auto met beslagen ramen.

Begin volgend jaar
De bovennatuurlijke film zou oorspronkelijk op 15 oktober van dit jaar in de Nederlandse bioscopen te zien zijn, maar deze datum werd later uitgesteld naar 16 januari 2025.

NieuwsFilm

meest populair