Ervaar de "pure horror" van 'Wolf Man' in nieuwe afbeelding

Ervaar de "pure horror" van 'Wolf Man' in nieuwe afbeelding

In de afbeelding begint Christopher Abbott aan zijn vreselijke transformatie.

Aan het begin van deze maand kwam de eerste trailer uit van Wolf Man, de nieuwe horrorfilm van Leigh Whannell en tevens een reboot van de oude klassieker.

Nu is er een nieuwe afbeelding van de film uitgekomen. Empire Magazine plaatste de foto, waarin het hoofdpersonage van acteur Christopher Abbott op de grond ligt. Hij begint net aan zijn verschrikkelijke transformatie.

Verhaal
Nadat zijn huwelijk met de ambitieuze Charlotte op de klippen is gelopen erft Blake zijn ouderlijk huis op het platteland van Oregon van zijn doodgewaande vader. Blake haalt Charlotte over om de stad te ontvluchten en het landgoed te bezoeken met hun jonge dochter Ginger.

Maar als het gezin in het holst van de nacht de boerderij nadert, worden ze aangevallen door een onzichtbaar dier. In een wanhopige ontsnapping barricaderen ze zichzelf in het huis terwijl het wezen de omgeving afspeurt. Gedurende de nacht begint Blake zich echter vreemd te gedragen en verandert hij in iets onherkenbaars.

Afbeelding
Bekijk de nieuwe afbeelding hieronder. In het artikel vertelt Whannell, die voor Blumhouse ook The Invisible Man regisseerde, dat The Wolf Man zijn terugkeer naar "pure horror" betekent.


Naast Abbott spelen ook Julia Garner (The Assistant, Apartment 7A) en Matilda Firth (Disenchanted, Subservience) in de film mee. Wolf Man verschijnt in januari in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair