Angstaanjagende eerste trailer voor 'Wolf Man' van de regisseur van 'The Invisible Man'

Angstaanjagende eerste trailer voor 'Wolf Man' van de regisseur van 'The Invisible Man'

De eerste trailer voor de nieuwe Wolf Man van Universal Pictures staat online.

Al vaker verschenen er films met de titel Wolf Man. De originele film van Universal Pictures verscheen in 1941 en in 2010 verscheen de grootste remake The Wolfman met Benicio del Toro. In 2025 verschijnt Wolf Man en hieronder staat de eerste teaser trailer.

De kans dat Wolf Man in de smaak valt, lijkt groot. De regisseur is namelijk Leigh Whannell. Hij was in 2020 verantwoordelijk voor een andere film met een 'Universal Monster', The Invisible Man. Blumhouse Productions is weer de productiemaatschappij.

Weerwolf
De film gaat, zoals verwacht, over een ouderwets filmmonster uit de stal van Universal Pictures. De synopsis lijkt al te verraden hoe de film zo ongeveer zal verlopen: "Een man probeert zichzelf en zijn gezin 's nachts tijdens volle maan te beschermen tegen een gevaarlijke weerwolf."

De titel rol is voor Christopher Abbott (Poor Things, Kraven the Hunter). Hij speelt Lawrence "Larry" Talbot alias Wolf Man en aanvullende rollen worden ingevuld door Julia Garner, Sam Jaeger en Matilda Firth.

Teaser
Hieronder is de eerste teaser trailer van ruim een minuut, die duidelijk maakt dat de film erg duister wordt. Vanaf 16 januari moet Wolf Man in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair