Hoe heeft iedereen deze 'Deadpool'-blooper over het hoofd kunnen zien?

Hoe heeft iedereen deze 'Deadpool'-blooper over het hoofd kunnen zien?

Een arm eraf snijden is pijnlijk, maar deze scène is zelfs enigszins magisch.

Eerder dit jaar kwam Deadpool & Wolverine uit. Dit was, net zoals de voorgaande delen, een mega hit. Dit betekent echter niet dat ze allemaal foutloos zijn. Zo zit er bijvoorbeeld in het origineel een behoorlijke blooper.

In 2016 was Ryan Reynolds voor het eerst te zien als 'The Merc with a Mouth' in Deadpool. Al snel groeide hij uit tot een van de geliefdste superhelden, dankzij alle humor, actie en de 'breaking-the-fourth-wall-stijl' van de hoofdrolspeler.

Foutje
Het eerste deel was al meteen een kraker, maar hierin zit wel een opmerkelijke fout. Het gaat hier om de scène waarin Deadpool vastgebonden zit aan Colossus. Om hem te ontkomen besluit Deadpool zijn eigen hand eraf te snijden.

Dit lijkt in eerste instantie te gaan om een bloederige scène vol zwarte humor zoals we dat wel gewend zijn van Deadpool, maar er schuilt toch meer achter. Deadpool snijdt namelijk zijn linker hand af. Begrijpelijk, want hij zit met zijn linkerpols vast aan Colossus.

Andere arm
In het volgende shot ontbreekt echter ineens de rechterhand van Deadpool. Het gaat hier om een continuïteitsfout, die over het hoofd werd gezien door het productieteam. Oplettende fans hadden dit wel al snel door. Bekijk de scène in kwestie hieronder zelf terug.


Uiteindelijk heeft deze fout de populariteit van de film zeker niet geschaad. In plaats daarvan gaf het fans juist iets om over te praten en te lachen, iets wat precies past bij de luchtige toon van Deadpool. Het bewijst echter wel dat zelfs in een film met een enorm budget en een groot team achter de schermen, kleine vergissingen altijd mogelijk zijn.

Ook interessant
Hoe heeft iedereen deze 'Indiana Jones'-blooper over het hoofd kunnen zien?
Steven Spielberg heeft ons al heel wat pareltjes geleverd. Hier hoort ook Indiana Jones and the Last Crusade bij. Ondanks het feit...[Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair