Moet je blijven zitten na 'Smile 2' voor een bonusscène?

Moet je blijven zitten na 'Smile 2' voor een bonusscène?

Goed en slecht nieuws: geen extra beelden, maar hoogstwaarschijnlijk wel meer films op komst.

Smile was een groot succes, waardoor het wel te verwachten was dat er snel een vervolg zou komen. Deze draait nu in de bioscopen en wordt wederom uitstekend onthaald. De grote vraag is nu: moet je blijven zitten op het einde voor een bonusscène?

In Smile 2 maken we kennis met een nieuw personage, namelijk de zangeres Skye Riley (Naomi Scott). Op een dag krijgt ze thuis verontrustend bezoek van een van haar vrienden. Hij kampt met een bovennatuurlijke en kwaadaardige kracht, die hem achterna lijkt te zitten.

Ramp
Diezelfde avond komt hij op mysterieuze wijze te overlijden. Vanaf dat moment is Rileys leven nooit meer hetzelfde. Waar Riley ook gaat, lijkt ze nu achtervolgd te worden door deze vreselijke kracht, waarvan ze maar niet kan ontsnappen. Misschien is er echter wel een drastische oplossing...

Het vervolg scoort voorlopig sterke cijfers. Op IMDb staat deze op een hele nette 7 en op Rotten Tomatoes zelfs op een 84%. FilmTotaal recensent Aram Isaac gaf de griezelfilm weer een 4/5 sterrenrecensie. Deze is hier terug te lezen.

Meer
Gezien dit succes, lijkt het nu al waarschijnlijk dat er meer Smile-films zullen volgen. Je hoeft echter niet te blijven zitten tot het einde voor een extra scène: de bioscoopgangers die tot het allerlaatste moment blijven zitten, worden niet beloond met extra beelden.


Regisseur Parker Finn belooft wel meer: "We kunnen alle kanten op in de 'Smile'-wereld. Er zijn nog zoveel mogelijke verhalen. Als deel 2 een succes is, denk ik dat we zeker doorgaan!" Goed nieuws voor de fans dus!

NieuwsFilm

meest populair