LL Cool J is een heel gewone jongen gebleven: "Yo, ik zat in een metro"

LL Cool J is een heel gewone jongen gebleven: "Yo, ik zat in een metro"

LL Cool J bleef bescheiden en zocht tijdens de lockdown naar verbondenheid met zijn roots.

LL Cool J is al vanaf de jaren 80 een bekende persoonlijkheid. De rapper heeft naast zijn succesvolle muziekcarrière ook een imposante filmcarrière opgebouwd. Hij is te zien in onder meer Neighbors 2, NCIS en Last Holiday.

Toch is hij een heel gewone jongen gebleven. In de YouTube-video van STARZ benutte hij de lockdown vanwege COVID19 optimaal. Hij vertelde: "Ik heb altijd een huis aangehouden in New York. Je mag niet vergeten waar je vandaan komt. Ik kom graag thuis."

Lekker over kijken
Hij zei ook: "Tijdens de pandemie ging ik overal naartoe. Ik had mijn masker op. Yo, ik zat in een metro, ik pakte de bus en ging naar The Projects. Ik wilde weten wat er gebeurde. Ik leefde te lang in een bubbel."

Hij vervolgde met: "Als je steeds werkt, vergeet je het gevaar op de straat, de urine in parken en de geur van eten. Het was voor mij een kans om de menselijke ervaring te voelen en te ervaren. Hoe kun je muziek maken voor mensen als je niet kunt relateren met mensen?"

Niet zo heerlijk
Bij de reacties schreef iemand: "LL snapt het leven en dat hoor je aan zijn nieuwe album". Een ander vond dat het leven in de achterbuurten echt niet zo heerlijk is als LL verheerlijkt. Een derde snapt dat hij heimwee had. Soms moet je even terug.



NieuwsFilm

meest populair