Thanos-acteur gaat opnieuw een schurk spelen in grote scifi-film

Thanos-acteur gaat opnieuw een schurk spelen in grote scifi-film

Glen Powell gaat het nog lastig krijgen met een geduchte tegenstander als Josh Brolin...

Josh Brolin zal te zien zijn naast de eerder aangekondigde Glen Powell in de nieuwe verfilming van Stephen Kings verhaal The Running Man voor Paramount Pictures.

De geliefde regisseur Edgar Wright (Scott Pilgrim, Baby Driver) zal de film regisseren. Hij schreef tevens het script samen met Michael Bacall.

De toekomst is nu
Katy O'Brian (Love Lies Bleeding) zal de vrouwelijke hoofdrol spelen in de film, waarvan de opnames begin 2025 van start gaan in Londen.

King schreef The Running Man onder het pseudoniem Richard Bachman. Het boek in 1982 speelde zich af in het Amerika van 2025 dat onder een totalitair regime staat dat gewelddadige spelshows gebruikt om de mensen tevreden te houden.

Wrede spelshow
Een wanhopige man die geld nodig heeft voor zijn zieke dochter besluit deel te nemen aan de populairste van deze shows, waarin een groep moordenaars jagen op de deelnemers.



Hoe langer een deelnemer overleeft, hoe meer geld die persoon krijgt voor zijn deelname. De wanhopige man breekt echter, tegen wil en dank, alle regels van de show en legt de duistere geheimen ervan bloot.

Brolin gaat los
Powell speelt de eerder genoemde man en O'Brian is een andere deelnemer. Brolin speelt de rol van de wrede producent van de show.



Het verhaal van King werd eerder al eens verfilmd in 1987 met Arnold Schwarzenegger als hoofdrolspeler. De nieuwe versie zal een stuk getrouwer zijn aan het oorspronkelijke verhaal.

NieuwsFilm

meest populair