Met deze gruwelijke nachtmerrie heeft Netflix weer een kijkcijferhit te pakken

Met deze gruwelijke nachtmerrie heeft Netflix weer een kijkcijferhit te pakken

De Netflix-docu Sweet Bobby: My Catfish Nightmare staat gelijk hoog in de Netflix Top 10.

Soms knallen bepaalde films direct de Netflix Top 10 binnen. Vaak zijn dit de grote Netflix Originals of recente bioscoopfilms. De laatste tijd weten ook de misdaaddocu's van Netflix flink wat kijkers te trekken. Nu komt Sweet Bobby: My Catfish Nightmare binnen op de tweede plaats in de lijst.

Sweet Bobby: My Catfish Nightmare is geregisseerd door
Lyttanya Shannon en Netflix omschrijft zijn Original met woorden als "Intrigerend" en "Spannend". Het verhaal gaat over een vrouw die via internet een relatie krijgt met een man.

Degelijk ontvangen
De Netflix Original heeft op het moment van schrijven een score van 6,4 op IMDb. Op Rotten Tomatoes staat vier recensies. Hiervan zijn er drie fresh.

"Dit is een solide, gevoelig gemaakte introductie tot een verbijsterend verhaal. Maar voor het grootste deel dient het als een lange trailer voor een veel uitgebreidere - en veel boeiendere - podcast," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Wil je Sweet Bobby: My Catfish Nightmare graag zien? Je vindt de documentaire nu hier op Netflix.


De synopsis: In deze schokkende documentaire valt Kirat voor een man die ze online ontmoet. Ze raakt verwikkeld in een virtuele relatie die haar leven jarenlang overhoop gooit.

NieuwsFilm

meest populair