Disney+ is vanaf nu extra goedkoop, met een dikke vette 'maar'

Disney+ is vanaf nu extra goedkoop, met een dikke vette 'maar'

Voor slechts 5,99 euro kijk je nu een maand lang naar Disney+, maar met reclames.

Streamingdiensten werden populair om meerdere redenen. Een van de belangrijkste was dat er geen reclames te zien waren tijdens het kijken van films en series. Ondertussen lijken streamingdiensten terug te grijpen op oude gewoontes.

Disney+ lanceerde gisteren zijn goedkoopste abonnement in Nederland. Voor slechts 5,99 euro per maand kijk je naar de films en series op Disney+. Dit is een euro minder dan de maandelijkse kosten van Disney+ eind 2019, toen de streamingdienst in Nederland beschikbaar kwam.

Reclames
Voor die 6 euro krijg je alle content van de streamingdienst. Maar dat is niet het enige: je krijgt er gratis reclamevideo's bij. Daarnaast zijn ook enkele downgrades. De beeldkwaliteit wordt beperkt tot 1080p Full HD en het geluid is tot 5.1 audio. Je kunt op twee schermen tegelijkertijd streamen en je kunt niets downloaden.

"De lancering van vandaag markeert een nieuw hoofdstuk voor Disney+ in Nederland, waardoor zowel abonnees als adverteerders meer keuze krijgen," zegt Marco de Ruiter, Countrymanager The Walt Disney Company Benelux. "Abonnees kunnen een abonnement kiezen dat bij hun budget past, terwijl ze kunnen genieten van een uitgebreide collectie bekroonde Original series en blockbuster-films."

Twee andere abonnementen
Naast het abonnement 'Standaard met reclame' zijn er ook het 'Standaard' en 'Premium'-abonnement. Het 'Standaard'-abonnement is per maand 4 euro duurder, maar is advertentievrij en je kunt downloaden.


Met 'Premium' voor 13,99 euro per maand, kijk je films en series met een beeldkwaliteit tot 4k UHD & HDR en audio tot Dolby Atmos. Je kunt Disney+ dan ook streamen op maximaal vier schermen.

Grote releases
Komende periode kun je op Disney+ een aantal mooie films verwachten, met onder andere Deadpool & Wolverine en Alien: Romulus.

NieuwsFilm

meest populair