'Venom: The Last Dance'-rating eindelijk bekend: deze keer wel een R-rating of blijft het braaf?

'Venom: The Last Dance'-rating eindelijk bekend: deze keer wel een R-rating of blijft het braaf?

Het was te verwachten: genoeg actie en grof taalgebruik, maar toch een PG-13 rating.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Venom: The Last Dance. Het derde en afsluitende deel lijkt namelijk minder goed te gaan presteren aan de box-office dan zijn voorgangers. In een ander aspect is het wel exact identiek.

Het gaat hier om de rating van de derde blockbuster. De nodige fans hoopten dat het laatste deel R-rated zou zijn, iets dat wel goed bij Venom zou passen. De film zal echter, net zoals het eerdere tweeluik, moeten doen met een PG-13 rating.

Wat te verwachten
Dit was enigszins wel te verwachten. Het MPAA-keuringssysteem is uitgekomen bij de PG-13 rating vanwege intense actiescenes die gekoppeld gaan met veel geweld. Ook zit er het nodige grove taalgebruik in The Last Dance.

Scenarioschrijfster en regisseuse Kelly Marcel zegt dat we ons echter geen zorgen hoeven te maken: "De Venom-stipboeken zijn geweldig. Er zit zoveel moois in. Tom is er ook een grote fan van en we hebben samen een heel erg gaaf verhaal uitgezocht. We willen eindigen met een hoogtepunt".

Verhaal
Journalist Eddie Brock en de buitenaardse Venom zijn nu voortvluchtigen. Ze worden opgejaagd door zowel de aardse overheid als door de thuiswereld van Venom. Op de vlucht wordt het tweetal gedwongen een beslissing te nemen die wellicht een punt zal zetten achter hun tijd samen.




NieuwsFilm

meest populair