Marvel-film 'Venom: The Last Dance': opnieuw een flop in superheldenland?

Marvel-film 'Venom: The Last Dance': opnieuw een flop in superheldenland?

Het is niet te hopen, want anders is het misschien wel het einde van het SSU.

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Kraven the Hunter. Sony hoopt dat dit een succes zal worden, want dat heeft hun Sony Spider-Man Universe wel nodig. Helaas lijkt ook Venom: The Last Dance geen grote hit te worden.

Het SSU, zoals het ook wel wordt genoemd, draait om allerlei bekende Spider-Man personages. Zo hebben we ook al Morbius en Madame Web voorbij zien komen, maar beide blockbusters werden met de grond gelijk gemaakt.

Toekomst
Sony richt nu dus al zijn pijlen op Kraven the Hunter en het afsluitende derde Venom-deel, The Last Dance. Als deze twee films echter ook niet aanslaan, zou het wel eens gedaan kunnen zijn met het SSU.

The Last Dance komt later deze maand uit en schijnt 70 miljoen dollar op te gaan halen tijdens zijn openingsweekend. Dit zou minder zijn dan de voorgaande delen: het origineel bracht namelijk 80 miljoen dollar op, het vervolg deed hier nog een schepje bovenop met zijn 90 miljoen dollar.

Vergelijking
Toch is het ook niet verkeerd. Als The Last Dance 70 miljoen dollar ophaalt, is dit de op twee na beste score van het jaar voor een superheldenfilm. Alleen Deadpool & Wolverine deed het beter. Deze zal ook niet snel ingehaald worden, aangezien deze meer dan 211 miljoen dollar ophaalde.




NieuwsFilm

meest populair